Pettymys


Vaeltajan tiet ovat mutkaisia. Puut usein kätkevät, mitä uuden mutkan takaa on. Aina voi ennen mutkaa toivoa, että määränpää odottaa - kunnes mutka avautuu ja näkee tien vain jatkuvan kohti seuraavaa mutkaa.

Elämä on pettymyksiä täynnä. Pettymysten kanssa on opittava elää.

Tässä maailmassa on raha selkeästi ratkaisee. Neitonen, jonka kanssa olin nyt jonkun päivän viestitellyt osoittautui lopulta maksulliseksi. Amatööri, sillä ammattilaiset yleensä kertovat heti kättelyssä, että ovat etsimässä nimenomaan tuloja. Neito yritti saada minut kertomaan, mitä tarjoaisin hänelle palveluista, joka on selvä amatöörin merkki.

Harvempi lähtee huutokauppaan, jos ei tiedä etukäteen tarkkaan, millainen tuote on kaupattavana. Aika ra'asti sanottu, mutta minua todella väsyttää, että naiset pitävät itseään kauppatavarana tässä maailmassa, jossa todella yritetään saada ihmisten perusarvot kuntoon.

Kauppatavaraksi itsensä muuttaminen kertoo jonkinlaisesta epätoivosta tai vain halusta löytää parempi paikka maailmassa ulkoisten avujen avulla. Tai vain sillä avulla, että sattuu oleman nainen. Ja varmasti monet miehet ovat valmiita maksamaan jotain ihan kenestä vain.

Itse en ole valmis maksamaan. Minun treffitunnukseni on hyvin raflaava, mutta vaikka se vetää maksullisia kuin hujanapyydys ampiaisia, niin sen tarkoitus on löytää myös se yksi ainoa ihminen, joka ehkä voisi suoda pienen matkan lohtua elämääni.

On todennäköistä, että ilman vilppiä hakemaani lohtua ei löyty - mutta en halua käyttää vilppiä, vaan olla avoin. Olen kokeillut vilppilinjaa tovin elämässäni... Oi kyllä se toimii, mutta tuntuu pahalta. En pidä vilpistä.

Tai ainakin haluan minimoida vilpin hyvin vähäiseksi.

Seuraavaa mutkaa odotellessa. Olen melko varma, että se tulee vastaan - koska ja milloin - se on toinen asia.

Kommentit

Suositut tekstit