Junamatka

Junamatkat ovat joskus kiinnostavia. Ne kertovat todellisuudestamme monia asioita, kun vain katselee ympärilleen ja näkee. Itseäni viehätti huomata, miten monikansallinen kotimaamme oikeasti jo on.

 Vaunuosastossa, johon olin pientä matkaani varten majoittunut oli joukko lapsia, jotka kaikki puhuivat enemmän kuin yhtä kieltä. Ei mitään koululaisia, vaan sellaisia alle 7 vuotiaita, jotka vaihtoivat kieltä Suomen ja vaikka Englannin välillä lennossa. Hämmentävää, miten hienoja taitoja voi jo nuorena oppia, jos siihen on vain mahdollisuus.

Niin voisin puhua monikulttuurillisuuden puolesta tässä kirjoituksessa - tai voisin puhua junista, mutta kerron ehkä ennemmin jotain tämän blogin motiiveista.





Minä varattu vanhempi mies olen etsimässä itselleni nuorempaa naista ystävättäreksi tai rakastajattareksi. Tunnustus, joka saa monen kavahtamaan sivulta pois. Mutta kuitenkin totuuden mukainen tunnustus. Syyt tähän retkeen ovat moninaiset, enkä aio kirjoituksessani avata niitä millään tavalla. Keskityn vain retken kulkuun ja siihen epäonnistunko vai onnistunko tavoitteessani.

En ole metsästämässä vai seksiseuraa tai hetkellistä hurmaa. Niitä löytyy oikeasti melko helpolla vähintään rahalla, jos niin haluaa. Etsinnässä on suhde,
ei pitkä aikainen, mutta ei mikään yhden illan ohimenevät notkahdus. Haluan kokea jotain nuoremman naisen kanssa elämässäni - tai yrittää ainakin järjestää itselleni sellaisen mahdollisuuden.

Tässä kohtaa on hyvä kysyä millaista naista etsin.


Aivan normaalia naista, joka toivon mukaan osaa paremmin hymyillä kuin kuvan tyttö. Mutta tietenkin sellaista, jonka kanssa voi vaihtaa ajatuksia, olla ja kyllä myös rakastella. Itse olen luonteeltani hieman filosofi, pidän lenkkeilystä ja liikunnasta, luonnosta, kirjoittamisesta ja ties mistä. Olen optimisti. En olisi optimisti, jos jättäisin tämän tekstin kirjoittamatta ja jättäisin tekemättä tämän blogin ja etsintäretken.

Itse en tiedä, mikä oli lopputulos, mutta blogini kulkiessa eteenpäin, varmasti sellainen lopulta on edessä. Katsotaan. Tervetuloa seuraamaan tätä junamatkaa kohti tulevaisuutta. Itse ainakin seuraan tätä mielenkiinnolla.

Kommentit

Suositut tekstit