Loma!


Loma järven rannalla on jonkin tutkimuksen mukaan se asia, josta suomalaiset haaveilevat.

Oma pieni mökkini Keiteleen rannalla. Suollan keuhkoihini ilmaista puhdasta ilmaa järveltä päin ja kuuntelen, kuinka kuikka huutaa. Ja ehdottomasti nousen  soutuveneeseen ja lähden nostamaan järvestä kuhaa.

Täydellistä.

Ainakin jokin asia elämässä on täydellistä, ajattelen laittaessani airoja paikoilleen.

Näissä näkymissä haluaisin kokea täydellisen romanttisen illan, päivän, hetken päätteeksi kaunis nuori nainen istumassa vieressäni mökin portailla katsomassa tuota järveä.

Haaveita, haaveita, mutta haaveilevan on syytä nostaa se ruokapöydän kuha.

Loma päivän kuha saalis.

Hyvä, sillä olen varautunut olemattomasti ruokailuja varten.

Vähän minulla on aikaa selata nettiä kännykälläni vedettyäni kalan veneeseen.

Neiti R. antoi periksi siinä vaiheessa, kun tarjosin puhelinnumeroani ja ehdotin tapaamista. Hän oli vihdoin vaivautunut katsomaan profiliani siinä vaiheessa kun tarjosin maagisia puhelinnuroitani. Olisi parempi, jos naiset ensin katsoisivat profilin ja vasta sitten jatkaisivat kanssakäymistä. Profilit ovat sitä varten, että ne kertovat jotain oleellista. Minusta on tympäisevää että he vain päättävät olla vastaamatta enempää ilman selitystä. Tästä voisi päätellä Suomalaisten olevan huonosti tapoja osaavia.

Soudan mökille takaisin, jossa valmistelee kuhan siihen kuntoon, että voin loihtia siitä seuraavana päivänä aterian.

Ennen kuin tulin mökille nappasin chatista päälle kakskymppisen neidon sähköpostikaveriksi kaveriksi. Vaihdoimme kik osotteita ja hän kertoi olevansa varattu. No luulen, että saan hänestä siedettävän keskustelu kumppanon,  jos en muuta. ja hän kertoi olevansa varattu. Ihmiset jotka pääsevät luomani imagopilven läpi vaivattomasti ovat keskustelun arvoisia. Toinen asia on, onko heillä kärsivällisyyttä viestillä kanssani, sillä kirjoittaminen tai kanssakäyminen melko tuntemattoman kanssa voi olla vaikeaa.

Ilta alkaa hämärtymään. Radiosta kuuluuThis is Road to hell, lempikappaleeni. Kuvaa hyvin nykyaikaa.

Mikä on parasta bloggaamisessa? Voi kirjoitta,mistä haluaa; voi kirjoittaa, vaikka kukaan ei tekstiä lukisikaan. Ja voi kuvitella, että ajatuksilla on lukijansa - vähintään google lukee .En tiedä löydänkö tällä etsintäretkellä mitään, mutta ainakin sanoja laitan esiin.

 Aika mennä nukkumaan.

Kommentit

Suositut tekstit