Löytymisen problematiikkaa



Nuoremman naisen etsintä voi olla haastavaa kiikaroimista ympärilleen. Periaatteessa ehdokkaita on suuret määrät, mutta käytännössä voi olla vaikeaa pysäyttää kadulla vastaantulevia ja alkaa kyselemään heiltä asioita ja ehdottelemaan asioita.

Baarit ovat luotu tätä tarkoitusta varten, mutta ainakaan itse en nauti alkoholin juomisesta, joten baareissa juopuneiden naisten haastatteleminen ei oikeastaan johda kuin korkeintaan yhden yön suhteeseen - ja todella haluaisin tutustua ihmiseen paremmin.

Koska myös olen varattu baareissa naisten perässä notkuminen ei ole se oikea ratkaisu.

Moni päätyy tässä kohtaa ratkaisuun nimeltä

Internet.

Netin deittisaitit ovat täynnä yksinäisiä nuoria naisia, jotka etsivät sitä oikeaa valkealla ratsulla ratsastavaa rikasta ja komeaa prinssiä. Useimmat näistä naisista ovat joko todella ujoja, että eivät uskalla edes keskustella toisen ihmisen kanssa viestien välityksellä - tai haluavat sen oikean tai ovat äärimmäisen turhamaisia.

Hieman huonosti sanottu. On selvää että nainen, joka etsii sitä oikeaa, tuskin vastaa vanhemalle ei-niin-vakavalla-mielellä liikkeellä olevalle miehelle. Eli ns. ujous on toisinaan vain haluttomuutta vastata.

Minulla oli kerran aikoja sitten seksisuhde erääseen deitti.netin kautta iskemääni nuoreen naiseen. Hän oli sitä mieltä, että naiset hakevat vaikka millä mitalla seksiseuraa deittisaittien kautta. Olen itsekin hieman sitä mieltä, että useat naiset eivät oikeasti tiedä, mitä etsivät deittisaitilta ja useille kelpaa oikein hyvin ns. salasuhde. Epäilykseni perustuu faktaan, miten helppoa deittisaiteilta on saada rahalla seuraa että  ihan live-elämä kokemuksistani.

Mutta miten näihin naisiin saa yhteyttä. Useimmat naiset eivät oikeasti pidä kirjoittamisesta ja minkätahansa kaltainen viestiminen ennen tapaamista pitkästyttää heitä. Myös suora tapaaminen ei oikein käy laatuun. Deittisivuston
kautta seuran löytäminen siis on joskus todella haastavaa.

Toki kun ottaa rahan peliin, niin vaihtoehtoja alkaa löytymään. Mutta en ole etsimässä maksullisia naisia, vaan naista joka syystä tai toisesta kaipaisi silloin tällöin seuraa - vanhemmasta miehestä, ei niin vakavalla mielellä. Ja hyväksyisi rajoitukseni - eli että olen varattu.




Kommentit

Suositut tekstit