Neiti N.

Neiti N. osoittautui huijariksi lopulta. Tässä on oli kysymyksessä todennäköisesti tällä hetkellä varsin yleinen pienhuijausmenetelmä. Eli mennään treffipalveluun ja luodaan normaalin tuntuinen nimerkki. Tekijä voi olla mies tai nainen, mutta todennäköisimmin hän ei ole se henkilö, joka ilmoituksessa esiintyy.

'Nainen' saa useita tarjouksia miehiltä, ja hän pyrkii vastaamaan niihin kaikkiin mahdollisemman kevyesti ja tavalla, jossa ei välttämättä ole mitään sellaisia yksityiskohtia, joista selviäisi, että kyseessä on huijaus. Eli mikäli eksyy kertomaan tarinoita, niin tarinoiden yksityiskohdat on myös muistettava jälkikäteen - joten on parempi kuin ei monien ihmisten kanssa toimittaessa kerro tarinoita.

Kun kevyellä vastavuoroisuudella on saanut toisen osapuolen keskustelemaan pyritään kohde siirtämään sellaiselle sivustolle, josta voi saada hyötyä. Eli tässä kohtaa kannattaa olla tarkka, minne itsensä suostuu johdatettavaksi.

Huvittavaa neiti N. kohdalla oli, että hän oli sitä mieltä, että ei halunnut puhua mistään mitään, mutta kuitenkin maksullisen palvelun kautta hän olisi ollut valmis keskustelemaan. Ehkä neiti N. ohjaava henkilö ymmärsi, ettei saa minusta irti juuri mitään oleellista ellei oikeasti ole tekemisissä kanssani.

Kuten aikaisemmin kirjoitin, netissä huijareita on monenlaisia liikkeellä. Jotkut heistä ovat kiltimpiä kuin toiset. Ja varsinkin miesten kohdalla, seksi on se menetelmä, jolla yritetään miehiä huijata - koska valitettavasti kyseinen asia on useimpien miesten heikkous.

Kommentit

Suositut tekstit