Niin kiire



On outoa, miten joillekin ihmisille on vaikeata seisoa hetken katselemassa tätä valoa, vaikka liikennettä ei juuri ole. Tai vaikka liikennettä on. Varsinkin sellaisilla ihmisillä, joilla ei selvästi ole kiire.

Heillä selvästi on jokin tuntuma siihen, että joitakin pelisääntöjä ei ole välttämätöntä seurata aina.
Idiootteina pidän oikeasti heitä, jotka hipsivät pahankin liikenteen aikana yli risteyksestä punaisen aikana ja sitten toisella puolella pysähtyvät kuitenkin tujottelemaan jotain juttua pitkän aikaa. Siis
selkeästi sovittut säännöt eivät ole heitä varten.

Ihminen, joka ei pysty hallitsemaan itseään muutamaa hetkeä valon edessä, täytyy olla jollain tavalla vääristynyt. Hänellä on ongelma mielessään. Hän ei osaa hallita joko omia tunteitaan tai on vain typerän kärsimätön. Eli hän ei osaa hallita itseään.

Todella monta kertaa olen katsellut ihmisiä, jotka vain kulkevat punaista päin - vihreän vaihduttua olen yleensä kävellyt näiden 'niin kiireisten' ohi tavallisella vauhdillani ja pohtinut, mitä järkeä tuossakin taas oli.

Ei siinä yleensä mitään järkeä olekaan. Jos juuri sinä, joka luet tätä, kävelet usein punaista päin, koska vain nyt pitää tehdä niin - olet mielestäni aika typerä ihminen, joka ei ole vielä päässy todennäköisesti seimestä pois - Ihan riippumatta minkä ikäinen ole.

Jos sinulla on tapana ajaa autolla punaista päin, koska ei kukaan siitä kuitenkaan häiriinny - olet todella idiootti, joka kerjää julkisesti nenästä verta.

On toinen idioottien ryhmä, jonka rinnastan suoraan näihin punaista päin kulkijoihin. Veikkaisin että ryhmän jäsenet muodostavat unionin. Tarkista matemaatikan kirjasta, jos et tiedä mikä on Unioni.

Joillakin ihmisillä on tapana asettua keskeiseen paikkaan tielle, kadulle, jalkakäytävälle, kaupan käytävälle mahdollisimman leveästi ja alkaa juttelemaan niitä näitä - täysin tietämättä muista ihmisistä, jotka yrittävät taitonsa mukaan päästä näiden idioottien ohi. Luulen että punaista päin kulkijat ja nämä muista välinpitämättömät idiootit ovat samaa joukkoa.

Niin monet meistä väittävät olevansa humaaneja ja kilttejä ihmisiä, mutta todellisuudessa noiden väitteiden takana on todella kaksinaismoralistisia hahmoja, jotka tuomitsevat toisia, käyttävät heitä hyväkseen ja nauravat selän takana niille, joilla voi mennä huonommin. Heille ei ole sääntöjä olemassa kuten muille, vaan säännöt ovat heille olemassa vain silloin kuin säännöt palvelevat heidän elämäänsä.

Jos he rikkovat asioita ja joutuvat siitä kiinni, niin syy ei ollut heissä vaan muissa.

Itse olen kestänyt näitä ihmisiä koko elämäni, toivon että sinä, joka luet tätä, et kuulu niihin - ja toivon todella, että et hymäile itseksesi - hemmetti miten yksinkertainen tyyppi:' Minä olen niin paljon parempi.' Sillä et sinä ole. Et kestäisi minun maailmaani paria päivää pidempään noilla ajatuksilla, vaan luikkisit pakoon omahyväiseen itsekeskeisyytesi.

Kunnioita punaisia valoja seuraavalla kerralla, kun näet ne.

Kommentit

Suositut tekstit