Pieni tarkistus.


Hyppäsin edellisessä postauksessani epäilemäni treffisivuston sisään katsoakseni, onko vaistoni oikea. Ostin muutaman kolikon, jolla sivustolla pidettiin yhteyksiä ja aloitin keskustelut pienen joukon nuoria naisia kanssa. Keskustelut sujuivat aivan liian hyvin. Välittömästi kaikille sopi seurani mahtavasti ja ikäerolla ei ollut mitään merkitystä.

Jotenkin liian läpinäkyvää, sillä kaikki olivat saman tien saavutettavissa (heitä ei ollut vain yksi) - jo saavuttamisen helppous oli outoa - aika keskeiseen kellonaikaan jokainen vastasi viestiin välittömästi.

Ehdotin sähköpostia, kik-viestintä ja jopa omaa puhelinta. Mikään ei kelvannut koska ne olivat liian 'rohkeita'.

Toki sähköpostiin siirtyminen tai kik viestimeen siirtyminen voi olla joillekin liian intiimiä, mutta koska sivuston rahansaaminen perustuu nimenomaan keskustelupisteisiin, niin nimenomaan keskustelun pitääminen yllä mahdollisemman kauan tuo maksimaalisen tuoton. Näin ollen on ihan hyvä syy kieltäytyä mistään muusta keskustelutavasta kuin sivustosta. Vaikka kaikki tietävät, että väliaikaisen sähköpostiosoitteen luominen kestää muutaman sekunnin.

Joillekin keskustelu voi vielä tuoda hyvän mielen, joten hyvinkin tällainen sivusto voi olla terapeuttinen, mutta kallis kokemus.

Mutta jos olen väärässä, niin kyseinen sivusto on ehdottomasti oikea paikka miehille, jotka etsivät nuorempaa seuraa. Itse en aio kuluttaa muutamaa euroa enempää enää keskusteluihin sivustolla, sillä melko kokeneena treffisivustoilla liikkuneena tyyppinä, epäilen vahvasti sivuston todellisuutta.

Mielenkiintoista oli keskustelujen jälkeen se, että sain palvelusta viestin, että maksuani ei ole voitu hyväksyä - ja pyydettiin suorittamaan maksu uudelleen.
Hieman omituinen ilmoitus tuelta, kun on jo käyttänyt kaikki kolikot loppuun. Tarkoitus edistää kolikkojen lisää ostamista?

 Suoritin maksun sellaista reittiä pitkin, missä ei voitu mitenkään käyttää esimerkiksi visan kaappausta, joten tässä suhteessa uskon olevani turvassa.

Mutta kun tiput jollekin kiinnostavalle nettitreffisivulle, kannattaa pitää silmät tarkkaavaisina.

Kommentit

Suositut tekstit