R ja K


Kaksi naista on tällä hetkellä keskustelun alla. Toinen asuu lähellä ja toinen kauempana.

Kauempana asuvan, neiti K. kanssa voi sopia treffit, ongelma on vain se, että en todennäköisesti ehdi hänen luonaan käymään ennen kuin työt alkavat - ja epäilen, että en ehdi lainkaan. Etäisyyden kirous tällä hetkellä. Lähempänä asuvalle - siis oikeasti lähellä - annoin viimeisen viestin yhteydessä puhelinnumeroni, jos siihen saisi vaikka tekstiviestin. Tapaaminen olisi ei-mitenkään-vakava ja intiimin luonteinen - sitä ainakin nuori juuri eronnut nainen pyysi.

Tämä lähellä asuva neiti R. ei todennäköisesti ole sitä mitä etsin, mutta mietin että jos hän heittää tekstiviestiä kuten pyysin, niin voin mennä tapamaan. Kokemuksesta tiedän, että tällaisissa tapauksissa on todennäköistä, että naisella pokka ei pidä ja hän ei mene pidemmälle. On vaikeata uskaltaa tavata kylmiltään vanhempaa tuntematonta miestä.

Nettiiskemisen suurin ongelma on juuri se, että ei olla kasvotusten ja ei voi suoraan ehdottaa ja katsella silmiin. No, en oikeastaan pidä niin paljon liveiskemisestä, eikä tarkoituksenani ole iskeä hetkellistä hurmaa, vaan oikeasti löytää mielenkiintoisen nuoremman naisen, joka osaa katsoa minua silmiin ja keskustella kanssani. Eli jos tekstiviestiä ei kuulu ja treffikanava pysyy hiljaa, en ole hävinnyt mitään. Tai ehkä seksivoittoisen hetken olen hävinnyt.

Luin blogia, jossa kaverin tavoite on iskeä 100 naista ja kuuden vuoden jälkeen ei vielä ole ihan päästy tavoitteeseen. Olen melko varma, että osa tarinoista on vähintään paranneltuja. En epäile hetkeäkään että jutut eivät olisi sinänsä tosia. Tiedän itsekin miten helppoa on ollut naisia saada lyhyisiin suhteisiin. Mutta haluaisinko oikeasti kierrellä kuppiloissa iskemässä naisia yhdeksi yöksi? En.

Minä olen niitä,jotka haluavat tehdä sitä sopivan neidon kanssa hieman enemmän.

Ja haluan olla totuuden mukainen.

Kommentit

Suositut tekstit