Viestittelyä



Minulla on muutamassa ns. deittipalvelussa ilmoitus, jossa pyrin kuvaamaan itseäni melko todenmukaisesti. Joskus aikoinani minulla oli vähemmän todenmukaisia ilmoituksia, jossa salasin mm. että olen varattu. Täytyy sanoa että vanhempi mies onnistuu iskemään salailemalla paremmin nuoria naisia deittipalvelujen kautta.

Paras paikka nuorten naisten seuran etsimiseen kautta aikain on ollut chat, jonka kulta-aikana opiskelijaneitojen kanssa treffaaminen oli hämmentävän helppoa. Chatin kulta-ajat ovat nykyään ohi monien viestipalvelujen iskettyä niiden yli.

Olen menneen kuukauden aikana viestitellyt kolmen naisen kanssa treffipalvelujen kautta. Yksi osoittautui pelkäksi härnääjäksi ja kaksi muuta ovat oikeasti enemmän rahan perään kuin oikeasti haluaisivat tavata ihmisen ihmisenä. Tämän tietää nopeasti - jos innokkuus saada mieheen yhteyttä ei perustu minkäänlaiseen vastavuoroiseen tiedon antoon itsestään - niin ehdottomasti jokin on pielessä. Tai toisaalta mitään innokkuutta ei juuri ole, mutta tapaaminen saman tien voisi olla silti mahdollista.

Eli innokkuus tuntea toinen ihminen, kiinnostus häntä kohtaan on avainsana.

On aivan erilaista jos toinen ihminen on kiinnostunut sinusta kuin se että ei juuri vähemmän kiinnosta. Itselläni on hieman se näkemys, että jotkut jopa maksulliset naiset netissä uskovat että lopulta miehiä kiinnostaa vain se, että hän on nainen eikä mikään muu. Ja näin ollen nainen ei juuri viitsi mitenkään huomioida miestä. Joidenkin miesten kohdalla näin varmasti onkin, mutta sitä suositunpi ihmisestä tulee sen paremmin hän ottaa toiset huomioon.

Kylmä kala kokee lopulta melko yksinäisen elämän.

Eli kaiken viestittelyn ydin on kiinnostus. Toki kiinnostusta on monenlaista ja sen voi osoittaa mielettömän monella tavalla. Pelkkä keskusteluun lähteminen on jo melko varma merkki kiinnostuksesta - nimittäin jos keskustelu lähtee oikeasti rullaamaan.

Mutta selvää on, että kaikki ihmiset eivät tule toimeen toistensa kanssa. Ns. Kemialla on merkitystä. Tämäkin asia selviää nopeasti, kun paneutuu viestittämiseen.

Kommentit

Suositut tekstit